E-viisumi Venäjälle | Lähialuematkat

E-viisumi Venäjälle

Hanki Venäjän e-viisumi Venäjälle nopeasti ja virheettömästi Lähialuematkojen palvelusta. E-viisumineuvonta sisältyy palveluumme koko prosessin ajan. Huolehdimme e-viisumisi valmiiksi ja toimitamme sen sinulle haluamallasi tavalla. 

E-viisumi haetaan englannin- tai venäjänkielellä suoraan Venäjän ulkoministeriön järjestelmästä. Palvelumme hoitaa e-viisumin vaivattomasti puolestasi ja toimittaa valmiin e-viisumin haluamallasi tavalla. E-viisumi on erillinen pdf-dokumentti, joka esitetään rajaviranomaiselle maahan saapuessa ja sieltä poistuttaessa. 

Venäjän e-viisumi nopeasti, vaivattomasti ja virheettömästi

Koska e-viisumia ei myönnä perinteiseen tapaan konsulaatti, on ensiarvoisen tärkeää, että e-viisumihakemuksen tiedot ovat oikein. Rajaviranomaiset voivat estää maahanpääsysi pienestäkin virheestä. Anna ammattitaitoisen asiantuntijamme hoitaa e-viisumi puolestasi. Täytämme e-viisumihakemuksen passisi sekä muilla antamillasi tiedoilla ja huolehdimme, että e-viisumisi myönnetään virheettömänä. 

300 euron arvoinen e-viisumitakuu sinulle 

Mikäli Venäjän rajaviranomaiset estävät maahanpääsysi siitä syystä, etteivät e-viisumin tiedot vastaa passisi tietoja, lahjoitamme sinulle 300 eur arvoisen pikaviisumin yhden työpäivän toimitusajalla + postitusaika.

Tee e-viisumitilaus Lähialuematkojen SoloVisa-palvelussa tai toimistossamme Helsingin Vuorimiehenkadulla tai päärautatieasemalla. E-viisumin palvelumaksu on 85 eur ja maksat sen kätevästi verkossa, toimistossamme tai ennakkoon sinulle lähetetystä linkistä. 

Tämä kaikki sisältyy e-viisumipalveluumme 

 • virheettömyys - katso yllä 300 euron e-viisumitakuu
 • suomenkieliset konsultointipalvelut koko e-viisumiprosessin ajan
 • tarkistamme, sisältyykö matkakohteesi e-viisumialueeseen
 • helppotäyttöinen, suomenkielinen palvelulomake, jonka avulla asiantuntijamme täyttää virallisen, venäjän/englanninkielisen hakemuksen
 • valokuvan stilisointi sähköiseen hakemukseen sopivaksi
 • e-viisumin maksaminen verkossa Paytrail-maksupalvelussa
 • pidämme sinut ajan tasalla e-viisumin valmistumisesta ja ilmoitamme kun e-viisumi on valmis
 • seuraat myös itse viisumin valmistumista verkossa
 • valmiin e-viisumin tarkistaminen
 • toimitamme valmiin e-viisumin haluamallasi tavalla (toimituskulut eivät sisälly hintaan)
 • ilmoitamme, mikäli sinulle ei myönnetä e-viisumia ja avustamme perinteisen viisumin hakemisessa

Rajanylityspaikat  

Kun matkustat Suomesta Venäjälle e-viisumilla , voit ylittää maanteitse rajan Nuijamaan, Vaalimaan, Imatran, Värtsilän tai Vartiuksen rajanylityspaikoilla.

Muut rajaylityspaikat, joiden kautta voit tulla maahan e-viisumilla:

Lentäen: "Vladivostok (Knevichi)", "Juzhno-Sakhalinsk (Khomytovo)", "Petropavlovsk-Kamtšatski (Jelizovo)", "Habarovsk (Novy)", "Anadyr (Ugolny)", "Kaliningrad (Hrabrovo)", "Ulan-Ude (Muhino)", "Tšita (Kadala)", "Pulkovo", "Belgorod", "Volgograd (Gumrak)", "Jekaterinburg (Koltsovo)", "Kazan", "Krasnodar (Paškovski)", "Krasnojarsk (Jemeljanovo)", "Moskova (Vnukovo)", "Moskova (Domodedovo)", "Moskova (Šeremetjevo)", "Nizhni Novgorod (Strigino)", "Novosibirsk (Tolmačevo)", "Rostov-na-Donu (Platov)", "Samara (Kurumotš)", "Sotši", "Irkutsk", "Tšeljabinsk (Balandino)", "Arhangelsk (Talagi)", "Astrahan (Narimanovo)", "Brjansk", "Vladikavkaz (Beslan)", "Groznyi (Severnyi)", "Zhukovski", "Kaluga (Grabtsevo)", "Lipeck", "Mahatškala (Ujtaš)", "Mineralnyje Vody", "Murmansk", "Nalitšk", "Saratov (Gagarin)", "Syktyvkar", "Tomsk (Bogaševo)", "Jaroslavl (Tunošna)", "Abakan", "Barnaul", "Kemerovo", "Omsk (Tsentralnyi)", "Orenburg (Tsentralnyi)", "Perm (Bolšoe Savino)", "Tjumen (Roštšino)", "Uljanovsk (Vostočnyi)", "Ufa", "Tšeboksary".

Meriteitse: "Vladivostok", "Zarubino", "Posyet", "Korsakov", "Petropavlovsk-Kamtšatski", "Kaliningrad (osat kaupungeissa Kaliningrad ja Svetlyi)", "Vyssotsk", "Bolshoy port Sankt-Peterburg (osat Morskoi vokzal, Fort Konstantin, Angliiskaya naberezhnaya ja naberezhnaya Leitenanta Šmidta)", "Passažirskiy port Sankt-Peterburg", "Sotši (osat Kansainvälinen meriliikenteen ja risteilyjen keskus)", "Magadan", "Nikolajevsk-na-Amure".

Rautateitse: "Pogranitšnyi", "Hasan", "Makhallino", "Mamonovo", "Sovetsk", "Sankt-Peterburg - Finljandski", "Zabaikalsk", "Nauški".

Autolla: "Poltavka", "Turiy Rog", "Bagrationovsk", "Gusev", "Mamonovo (Gzhekotki)", "Mamonovo (Gronovo)", "Morskoe", "Pogranitšnyi", "Sovetsk", "Tšernyševskoje", "Ivangorod", "Vaalimaa", "Niirala", "Imatra", "Kjachta", "Ubylinka", "Buratški", "Värtsilä", "Kunitsina Gora", "Šumilki", "Verhni Ljars", "Vartius", "Solovjevsk", "Starotsuruhajtuiski".

Kävellen: "Ivangorod".

Muut: "Habarovsk", "Blagoveshchensk", "Amurzet", "Pokrovka".

Tarvittavat asiakirjat

Oheiset asiakirjat tarvitaan tämän viisumin hankkimiseen. Toimita asiakirjat Lähialuematkoihin sähköpostitse, viisumit@lahialuematkat.fi, tuo asiakirjat toimistoomme tai lähetä asiakirjat postin tai Matkahuollon kautta. 

Ohjeet koskevat Suomen ja Schengen-maiden kansalaisia. Ota yhteyttä toimistoomme, jos e-viisumin hakija on muun kuin Schengen-maan kansalainen.

Passi

Kopio passin nimisivusta. Huomaa, että passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk e-viisumin hakupäivästä.

Valokuva

Sähköinen hyvälaatuinen värillinen valokuva, joka saa olla korkeintaan 6 kk vanha. Jos otat kuvan itse, sen täytyy olla valkoisella taustalla, vähintään 2 m etäisyydeltä otettu kuva. Muutamme myös paperisen väripassikuvan sähköiseksi tarvittaessa.

Palvelulomake

Palvelulomakeelle antamillasi tiedoilla laadimme e-viisumihakemuksen. Uusi palvelulomake on työn alla, ole yhteydessä toimistoomme viisumit@lahialuematkat.fi

Matkavakuutustodistus

Sinulla täytyy olla voimassa oleva matkavakuutus kun matkustat Venäjälle. Säilytä matkavakuutustodistus mukanasi koko matkan ajan. Sitä ei tarvitse lähettää SoloVisa-palveluun. (Vakuutusyhtiön todistus suomeksi, englanniksi tai venäjäksi (A4), jossa logo tai leima. Vakuutus kattaa kulut äkillisen sairauden varalta, vainajan kotiinkuljetuskustannukset, voimassaolo viisumin ajan. Matkustajan nimi kuten passissa, syntymäaika, vakuutusnumero, voimassaoloaika sekä voimassaoloalue, vakuutuksen sisältö ja todistuksen kirjoittajan nimi. Saat halutessasi matkavakuutuksen kauttamme. Ole tuolloin yhteydessä toimistoomme.